goulash
ingredienten
- 6 ons rundergoulashvlees
- 2 middelgrote tomaten
- 3 ons uien
- 2 teentjes knoflook
- 3 ons aardappels
- 2 rode paprika's
- 4 el olie
- 2 el mild paprikapoeder
- 1 theelepel kummelzaadjes
- 2 el bloem
- blikje tomatenpuree
- wellicht wat allesbinder
- zout, peper
bereiden
Vlees flink bakken. Tomaten in stukjes, uien hakken, knoflook persen en alledrie toevoegen.
Paprikapoeder en bloem toevoegen en een paar minuten fruiten in de middelste stand.
Nu zout, peper en kummel erbij. 1.5 uur laten stoven in 1 liter warm water.
De paprika's in reepjes, de tomatenpuree en de aardappels in blokjes erbij
en nog een half uurtje stoven.
Evt. nabinden met allesbinder.
met dank
Het recept heb ik elders op het web gevonden.
Fleur Kelpin