pastaschotel met broccoli en champignons

voor 4 personen

ingredienten

bereiden

Champignons schoonmaken en in vieren snijden. Broccoli wassen en in kleine roosjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Pasta toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. (Dat is dus iets korter dan de aangegeven kooktijd.) Laatste vier minuten van de kooktijd van de pasta de broccoliroosjes toevoegen en meekoken. Intussen in koekenpan olie verhitten en champignons ca. 2 minuten roerbakken. Bosuiringetjes toevoegen en nogmaals ca. 1 minuut roerbakken. Sugo toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Roomkaas en room toevoegen en op laag vuur roeren tot kaas gesmolten is. Op smaak brengen met peper en zout. In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren. Pasta en broccoli afgieten. In schaal saus voorzichtig door pasta en broccoli roeren. Bestrooien met cheddar en amandelschaafsel.

met dank

aan vegetarisch kookboek albert heijn


Valid XHTML 1.0!

Fleur Kelpin