Jorgs JournaalHuize Frankendael

De ooievaars van Frankendael      

In Epe

 

Luchtfoto van Epe

 

Cas en Jorg   Ik heb niet alleen een neef in Groningen; er woont er ook één in Epe. Dat is Cas, de zoon van tante Berry en oom Ben. Cas is een half jaar ouder dan ik ben. En ik ben weer een half jaar ouder dan Thomas in Groningen. Het rekenen met breuken wordt ons dus met de paplepel ingegeven.

Hier zijn we; gefotografeerd in april 2008.

Cas heeft twee zusjes. Dat zijn dus mijn nichtjes. Ze zijn al oud en gaan naar school en zo. Hier zitten we met Cas en mijn nichtjes op de bank in Epe. Rechts zit Lot met een bril op. En ik zit bij haar op schoot. Ze is de jongste. Links zit Zahra, de oudste van de nichtjes. Ze heeft Cas op schoot. Het lijkt wel of hij daar niet echt blij mee is.   Jorg, Cas, Lot en Zahra
Met Opa en Oma   Het leuke is dat Cas, de nichtjes en ik dezelfde Opa en Oma hebben. Dat zijn Oma Marion en Opa Ben. Hier zie je Zahra en Lot samen met Opa Ben en Oma Marion in Amsterdam. Dat was toen papa en mama trouwden.
Die Opa en Oma waren 40 jaar getrouwd. Cas en ik zijn natuurlijk naar het feestje geweest. En je ziet het: onze plaatsen waren gereserveerd.