de homepage van Stijntje

liedje

Mick Jagger: Old habits die hard

tekst

I thought I shook myself free
You see I bounce back quicker than most
But I'm half delirious, it's too mysterious
You walk through my walls like a ghost
And I take every day at a time
I'm as proud as a lion in his lair
Now there's no denying it, no decrying it
You are all tangled up in my head

Old habits die hard
Old soldiers just fade away
Old habits die hard
Harder than November rain
Old habits die hard
Old soldiers just fade away
Old habits die hard
Hard enough to feel the pain

We haven't spoken in months
You see I've been counting the days
I dream of such inanities, such insanities
I'm lost like a kid and I'm late
But I've never taken your calls
You see I put the block on my phone
I act like an addict, I just got to have it
I never can leave it alone

Old habits die hard
Old soldiers just fade away
Old habits die hard
Harder than November rain
Old habits die hard
Old soldiers just fade away
Old habits die hard
Hard enough to feel the pain

And I can't give you up
Can't leave you alone
And it's so hard, so hard
And hard enough to feel the pain

Old habits die hard
Old soldiers just fade away
Old habits die hard
Harder than November rain
Old habits die hard
Old soldiers just fade away
Old habits die hard
Hard enough to feel the pain

werk

Ik was lerares Engels aan het Grotius College te Heerlen...en ben sinds 1 december 2004 met FPU!

favoriete websites

leuke foto's

foto's oudjaar staan op aparte pagina en nog een paar van Sinterklaas

een lekker recept

WORTELSOEP

Kook 1kg geschrapte en in stukken gesneden (winter) wortels en 2 doorgesneden uien en 1 gevierendeelde venkelknol met 3 blokjes groentenbouillon in 1liter water totdat alles zacht is en gestaafmixed kan worden.
Doe er zo veel water bij tot het leuk van dikte is en kruid het met 2 theelepels kerriepoeder en eventueel een heel klein beetje suiker. Voeg dan wat room culinair toe. Opdienen met in het midden van het bord een paar blokjes feta en een rand van peterselie.


nog een lekker recept ter ere van en op verzoek van Jan Essers

VLAAMSE ANDIJVIE

Stoof in een pan 500 gram andijvie met wat boter (10 min.) Giet het aanhangende water af. Doe de andijvie in een ingevette ovenschaal.
Voeg 2 dl room en wat peper en zout toe en bestrooi de andijvie met 200 gram geraspte kaas. Even in de oven de kaas laten smelten (225º). Leg een paar schijfjes ei en verse peterselie langs de rand.

ook ter ere van Jan Essers

KOFFIELIKEUR

½ liter jonge jenever
1½ kopje koffiebonen
250 g bruine kandijsuiker
250 g witte basterdsuiker
6 zakjes vanillesuiker
Doe alles in een afsluitbare fles en wacht 4 weken. Af en toe schudden!
Daarna kun je het drinken; de bonen kun je laten zitten.
Je kunt het ongeveer een jaar bewaren, maar dat lijkt me voor Jan onnodige informatie!

doordenkertje


Alleen een kip die haar snavel houdt kan een scharrelei leggen.


Stijntje Kelpin
(PGP public key)
Laatst bijgewerkt op 15 februari 2005


View My Guestbook
Sign My Guestbook