I thought I shook myself freeYou see I bounce back quicker than mostBut I'm half delirious, it's too mysteriousYou walk through my walls like a ghostAnd I take every day at a timeI'm as proud as a lion in his lairNow there's no denying it, no decrying itYou are all tangled up in my head
Old habits die hardOld soldiers just fade awayOld habits die hardHarder than November rainOld habits die hardOld soldiers just fade awayOld habits die hardHard enough to feel the pain
We haven't spoken in monthsYou see I've been counting the daysI dream of such inanities, such insanitiesI'm lost like a kid and I'm lateBut I've never taken your callsYou see I put the block on my phoneI act like an addict, I just got to have itI never can leave it alone
And I can't give you upCan't leave you aloneAnd it's so hard, so hardAnd hard enough to feel the pain
WORTELSOEP
Kook 1kg geschrapte en in stukken gesneden (winter) wortels en 2 doorgesneden uien en 1 gevierendeelde venkelknol met 3 blokjes groentenbouillon in 1liter water totdat alles zacht is en gestaafmixed kan worden. Doe er zo veel water bij tot het leuk van dikte is en kruid het met 2 theelepels kerriepoeder en eventueel een heel klein beetje suiker. Voeg dan wat room culinair toe. Opdienen met in het midden van het bord een paar blokjes feta en een rand van peterselie.
VLAAMSE ANDIJVIE
Stoof in een pan 500 gram andijvie met wat boter (10 min.) Giet het aanhangende water af. Doe de andijvie in een ingevette ovenschaal. Voeg 2 dl room en wat peper en zout toe en bestrooi de andijvie met 200 gram geraspte kaas. Even in de oven de kaas laten smelten (225º). Leg een paar schijfjes ei en verse peterselie langs de rand.
KOFFIELIKEUR
Alleen een kip die haar snavel houdt kan een scharrelei leggen.