Yvo's Kroniek

      

Boom geplant bij de kroning van Koningin Beatrix

West-Terschelling

Terschelling

 

We gingen met z'n allen op vakantie naar Terschelling. Hier zie je me zitten op het terras van de boerderij West End Zuid waar we logeerden.

Er scheen best al veel zon en het was tocht pas eind april. Daarom heb ik een hoedje op tegen de zon. Stoer hè?Er waren heel wat mensen die een beetje op me letten op Terschelling. Bij voorbeeld het Wakend Oog bij de aanlegsteiger van de boot.

Onder het oog zie je een knoop. Ik heb het even aan Opa Fred gevraagd en die zegt dat het een platte knoop is. Hij weet dat soort dingen, want hij was vroeger bij scouting.

Hier ben ik ook weer op het terras van de boerderij. Ze hebben me op een handdoek gelegd. Dan kun je leuk gaan spelen.Je kon ook naar het strand. Hier zijn we op het strand van Midsland. Dat is heel breed. Tante Fleur kijkt eens hoe het met me gaat. In de verte zie je Zorro en Opa Fred.

Hier hebben ze me uit de Stokkekar gehaald. We zitten op het terras van het strandpaviljoen bij Midsland. Ik zit er met Mama en Thomas.

 
Zo'n dag naar het strand. Daar word ik best wel moe van!

Hier zijn we weer thuis. Terug uit Terschelling. Ik zit met Jorg op de bank. We praten nog wat na over een fijne vakantie!